Meld je aan voor symposium Mijn Pad en B-ready!

Meld je aan voor het symposium waarin de resultaten van het project “Meer stem voor jongeren in de jeugdhulp met Mijn Pad & B-Ready” worden gepresenteerd. Het symposium vindt plaats op 15 november van 14.45 tot 17.30 uur op de Hogeschool Rotterdam (locatie Museumpark, Atrium). Klik hier om u aan te melden en het programma te zien.

Met Mijn Pad ondersteunen jeugdhulpverleners de autonomie ontwikkeling van jongeren, zodat zij gaan participeren op een manier die bij hen past. De App B-Ready! geeft jongeren praktische handvatten en ondersteuning tijdens en na uitstroom uit een residentiele instelling.

Tijdens het symposium tonen we de resultaten van twee jaar samenwerking en doorontwikkeling, zoals een training autonomie versterkend werken voor ervaringsdeskundigen, een train-de-trainer, de interactieve praatplaat Mijn Pad en de chatlijn B-Ready! die bemenst wordt door ervaringsdeskundigen. Daarbij geven we een inkijkje achter de schermen en laten zien en ervaren hoe ervaringskennis een rol heeft gespeeld bij de samenwerking en ontwikkeling van dit alles. Het symposium is bedoeld voor jongeren, ervaringsdeskundigen, ouders, hulpverleners, docenten en  iedereen die zich betrokken voelt bij de jeugdhulp.

Meer informatie over het project “Meer stem voor jongeren in de jeugdhulp met Mijn Pad & B-Ready” vindt u hier.

Over de auteur Bekijk alle berichten

Sanne Verhoog