Magazine ‘Samen bouwen aan betere jeugdhulp’ gelanceerd!

Mooi nieuws! Op 1 juni lanceerde ST-RAW samen met ZonMw en de andere werkplaatsen jeugd het magazine ‘Samen bouwen aan betere jeugdhulp’. Lees hierover meer in het nieuwsbericht van ZonMw.

Als werkplaatsen gaven we de afgelopen jaren een ‘boost’ aan innovatieve jeugdhulp, gelijkwaardig samenwerken en onderzoek met maatschappelijke impact. Het magazine zoomt in op de opbrengsten van de werkplaatsen. Onder andere projectleiders, praktijkprofessionals en onderzoekers vertellen over de belangrijkste resultaten van het project waar zij bij betrokken waren.

Ook de inzichten die de samenwerkingspartners hebben opgedaan gedurende het traject hebben een plaats gekregen in de publicatie. Onder ‘Leren van samenwerking’ lees je bijvoorbeeld wat het van betrokkenen vergt om een werkplaats te starten en hoe je echt gelijkwaardig samenwerkt met ouders en jongeren.

Help je mee verspreiden?

We zouden het enorm waarderen wanneer je het digitale magazine verder helpt verspreiden! Bijvoorbeeld door deze onder de aandacht van je netwerk te brengen via sociale media. En/of via de website/nieuwsbrief van je organisatie. Zo zorgen we er samen voor dat nog meer mensen kennis nemen van de opbrengsten van de werkplaatsen. En kunnen we samen de impact vergroten.

Voor de communicatie kun je ook gebruik maken van het nieuwsbericht van ZonMw, en kun je bijvoorbeeld de berichten op LinkedIn en Twitter delen en/of liken.

Alvast hartelijk dank en veel leesplezier!

Over de auteur Bekijk alle berichten

ST-RAW

De academische werkplaats in Rotterdam ST-RAW wil jeugdigen en gezinnen meer gebruik laten maken van hun eigen kracht. Het motto: ‘zelfredzaam waar het kan, ondersteunen waar het hoort en doorpakken waar het moet.’